Edhe pse Shqipëria pak kohë më parë ishte për shumicën e të huajve një destinacion turistik pak ose aspak njohur, vendi momentalisht është kthyer në një nga destinacionet kryesore të pushimeve për turistët nga e gjithë bota që duan ta njohin dhe eksplorojnë atë.

Gjatë vitit të kaluar turizmi në Shqipëri u rrit me 42 %, një rritje e konsiderueshme, ndërkohë që “Lonely Planet” e ka cilësuar kohët e fundit Shqipërinë si një nga destinacionet që duhet vizituar gjatë 2011-ës.

Continue reading

Advertisements